A l'ombra de les Virunga

A l'ombra de les Virunga

divendres, 13 de desembre del 2013

Novetats

Aquestes darreres setmanes he seguit pujant al Parc Nacional dels Volcans a veure els goril·les de muntanya, i cada dia és diferent, però sempre emocionant! He vist diversos grups, de composicions molt variades, i algunes conductes poc freqüents, com per exemple una baralla entre dos mascles... A part, cada vegada hi trobo nous animals, sobretot ocells, però també algun rèptil!

Camaleó a les afores del Parc
Límit del Parc Nacional dels Volcans, i Bisoke al fons

Però la gran novetat d’aquests dies és que ara fa dues setmanes que ja van arribar la Núria i la Júlia a Rwanda. Ja des de bon principi la Júlia ha estat una atracció per a tothom. La gent se la mira molt pel carrer, i li diuen coses. Pobreta, algun dia s’ha espantat i tot!. Fins i tot l’han arribada a agafar i fer-se fotos amb ella! Esperem que la gent es vagi acostumant... Ella cada dia es troba més a gust, i ja ha anat coneixent a gent a qui no li fa estranys. D’altra banda, la casa també va agafant forma, i ja ho tenim tot condicionat per viure-hi!

Passejant pel jardí de casa, buscant ocells!
Jugant a l'entrada de casa

5 comentaris:

  1. estrenaré el blog dient que....es una pasada y tota una aventura la teva vida Jordi. Algun dia posaré "españoles por el mundo" per rtve y et clitxaré jeje seria molt estúpid preguntarte com va tot perque salta a la vista, així que em salto els preliminars i desitjo que tot continui com esta, records de tots.
    pd: potser em paso per allà uns dies jaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Guillem! Doncs si, va tot molt bé!! Esperem que tot continuï igual!! Molt bones festes!!

      Elimina
  2. Tot això que es veu a les fotos és fascinant...!!! un altre món..! desitjo que tot us continuï anant bé, i que tinguis molt èxit amb la feina, Jordi...!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Realment és molt diferent a la realitat que estem acostumats/des!
      Ja seguirem explicant com va!

      Elimina